新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2351|回復: 12

[世界名錶] NEW Rolex 2022

277177389_5071927429510086_7602722606044827582_n.png 277665374_5072065579496271_2144973932413982889_n.jpg 277571361_5071926776176818_2797782617808246552_n.jpg 276134837_5071926786176817_6340043624867079173_n.jpg 276270608_5071931152843047_8207035985591534677_n.jpg 276288128_5071930709509758_2992354463808739036_n.jpg 276996183_5071926852843477_4112696655352351888_n.jpg 277101975_5071930049509824_181192456173232673_n.png 277165781_5071929836176512_2282404764389256056_n.png
又身痕?
回復

我毒人人啫,不過今年呢幾隻唔識欣賞
回復

the new black/green is quite ugly {:5_499:}
回復

Cyrustam 發表於 2022-3-31 16:18
the new black/green is quite ugly

心照。      
回復

左手版好奇怪....
回復

左的冇問題,個日曆應該去返右邊
回復

bigpun1975 發表於 2022-4-1 10:04
左的冇問題,個日曆應該去返右邊

佢連呢樣都懶就知佢幾有誠意啦

真係唔左好過左
而家咁將隻gmt倒轉裝做咩姐
回復

jeansky 發表於 2022-4-2 01:37
佢連呢樣都懶就知佢幾有誠意啦

真係唔左好過左

不過唔好理,話晒第一隻 GMT 左的,呢隻「嘉士伯」又會勁炒
回復

bigpun1975 發表於 2022-4-2 11:08
不過唔好理,話晒第一隻 GMT 左的,呢隻「嘉士伯」又會勁炒

而家有邊隻唔炒?
一撈難求
回復

jeansky 發表於 2022-4-3 00:29
而家有邊隻唔炒?
一撈難求

Datejust 光圈都唔洗点食炒嘅,貴金屬Yachat master 42 白金都係
回復

只係將個錶面,掉咗180度装,
咁又話新設計,又賣贵二三成,
真係?但又大把人買,
回復

Tomt 發表於 2022-4-14 10:51
只係將個錶面,掉咗180度装,
咁又話新設計,又賣贵二三成,
真係?但又大把人買,

我就冇本事跟,玩下其他牌子好過
回復