新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 藤原拓海

[品牌] ACCUPHASE 金嗓子同好會 (用家LIST at page 1)

火... [複製鏈接]
hihi..........各金仔Fans :victory:
回復

hihi..........各金仔Fans
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 16:51

Sai-Lo兄,終於見番你喇..
回復

回復 162# cyberken

近排諗想換CD 機 或者玩linn linn :lol
回復

回復  cyberken

近排諗想換CD 機 或者玩linn linn
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 16:54

我都換左喇.
回復

我都換左喇.
cyberken 發表於 2010-8-8 16:56

前排玩車車...近排想玩番2ch:loveliness:
回復

前排玩車車...近排想玩番2ch
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 17:09

玩左咩車車?
你之前好似用ESO PLAYER?
回復

回復 166# cyberken

BMW....

my esoteric CDP was sold....and I'm trying to get one......still thinking of Eso or Accuphase....see which one match with my low end setup :loveliness:
回復

回復  cyberken

BMW....

my esoteric CDP was sold....and I'm trying to get one......still thi ...
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 17:22

ACCUPHASE DP 800?
我剛入左X03 SE, 要去到X01 D2 先襯你既身份
回復

今日試咗MBL1531A+ Accuphase C2800 + M-6000 + JM lab.....唔啱我.....

跟手試X01D2.....我同我GF 都覺得:victory:...只係太貴.....:dizzy:

而家玩Sony 垃圾剷+ orb so called  top-grade RCA cable............以$$$論聲...:victory: :victory:
回復

今日試咗MBL1531A+ Accuphase C2800 + M-6000 + JM lab.....唔啱我.....

跟手試X01D2.....我同我GF 都覺得 ...
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 23:04

Hihi Sai-Lo兄!.. 好耐無見!

你而家用緊邊部CDP?
回復

回復 170# kachow

Sony 垃圾剷+ orb so called  top-grade RCA cable :victory: Sony 垃圾剷 好聲到你唔信:loveliness:
回復

回復  kachow

Sony 垃圾剷+ orb so called  top-grade RCA cable  Sony 垃圾剷 好聲到你唔 ...
Sai-Lo 發表於 2010-8-8 23:17

咩係SONY 垃圾剷?
回復

依度有無師兄用緊金仔cdp?
回復

我用緊...
回復

咁有無師兄用緊金仔PRE-AMP?

今天收到有屏風高手既PM提醒小弟, 出現既問題可能係有關GAIN數輸出不足.

之後努力CHECK番部C-290既MENU.發覺有個FUNCTION 係[COMPENSATOR],
[1] +3dB (100Hz)
[2] +8dB (100Hz), +6dB (20kHz)

唔知依個制有無用呢? 有無高手知道?
回復

wowoo....依邊無咩ACCUPHASE FANS?

最近入左部C-290V...

唔知C-290V 夾唔夾依對後級呢?
回復

回復 176# racewong

you bought the one from hifido ???
回復

no...朋友放售, 我接手...hehe
回復

回復 178# racewong

good   it will be nice to see if there's a comparison between C3800 and C290V
回復

我遲D都會搬部C-290V去[介]吓部新C-3800

哈哈. 諗起都興奮..^^
回復