新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 4459|回復: 7

[BD播放機] 窮人開苞--爛鬼藍光

老飛BDP-9700!!感覺單玩碟,沒咩大問題存在,吾似網上面D人話甘多BUG。效果比OPPO103要好。缺點就系按鍵靈敏度比較差,需要大力D,同埋菜設置單簡單左D。

调整大小 20140418_164550.jpg

调整大小 20140418_164651.jpg

调整大小 20140418_164726.jpg

调整大小 20140418_165058.jpg

调整大小 20140418_165117.jpg

評分

查看全部評分

I also use 9700, I think quick good.
回復

睇BD係冇問題...聽CD重好過oppo...
不過play file就唔掂...加上反應慢d...
最後都係轉103D...
回復

只係操控有D問題 , 其它唔錯 ~
回復

我都剛剛買咗,用黎聽歌真係唔錯,3千至5千價位嘅SACD盤無部比得上,對住差唔多3倍價嘅8005去比一啲都輸蝕,攞嚟做盤加返部解碼非常抵玩,一皮嘢內無得輸

之於睇碟方面,我唔睇3D,所以暫時無問題,唯一挑剔係反應慢,咁完一下等一下,要慢慢適應
回復

我買左一年  聽歌幾好架
不過我hdmi 輸出位已經壞左  分紅色畫面
回復

回復

我都有部9700, 想加部解碼器提升音質, 有無師有好介紹?
回復