新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5275|回復: 7

[分享] 減價減到痴晒線 JBL4312E + SOULNOTE SA710

依排音響界, SOULNOTE真係熱到爆, 繼早前的ZA01勁減大優惠, 事隔一個月, 另一優惠接住上.

我依個餅主收到風當然立即上去睇下有咩筍野啦.

上到去中環標緻, 入到細房已到SET 優惠組合.

訊源用番SOULNOTE CD盤 (重點不在此CDP)

AMP使用SOULNOTE SA710,

每邊輸出得10W, 推動一對4312E, 雖然我知道4312E高靈敏度啫, 但得10W, 推唔推得好對JBL呢?

聽JBL, 當然用番80年代香港流行曲去測試佢既實力啦.

先唔好談論音色音質, 這組合比我的第一聽感係: ~~~我好耐無聽JBL的紙盤單元了, 一份人性化的中頻吸引左我. 一口氣聽左四五隻王杰, 好鬼有FEEL. 依D係咪叫JBL浸除呢?!

不過話分兩頭, 清醒過後, 如我以現今最高規格的要求去測試, 這套機當然唔會有咩驚喜比到我啦. 但當我問到這優惠的詳情時, 我不禁爆左一個三個字~~~~"X, 咁平"

依個優惠就係....

一對JBL 4312E + SOULNOTE SA710合併機, 套餐價 $19,980.

JBL 4312E                         - 原價$18,800
SOULNOTE SA710        - 原價$12,980

喺九月一日至九月十五日, 親臨中環標緻音響選購, 數量有限, 售完即止!.

標緻音響地址 -

陈列室:香港干诺道中24-25号,中华总商会大厦三楼01室(中环港铁站A出口)

Showroom:Unit 01,3rd Floor,The Chinese General Chamber of Commerce Bldg.,

No.24-25 Connaught Road Central,Central,Hong Kong.(Central Station Exit A)

Tel:(852) 2905 1919
係男人都想擁有12吋,三十幾年前我第一對鬼佬12吋就係4312E嘅太太公4311,今時今日JB 12吋嘅戰鬥力也無落後到,皮鬆D一對真係筍得離奇!
回復

westdoor 發表於 2016-8-30 22:31
係男人都想擁有12吋,三十幾年前我第一對鬼佬12吋就係4312E嘅太太公4311,今時今日JB 12吋嘅戰鬥力也無落後 ...

攪到我想買套比我老豆爆機
回復

racewong 發表於 2016-8-30 22:38
攪到我想買套比我老豆爆機

要啦肥黄!
我老豆四十幾年前走人果陣都留咗套先瘋加散水組合比我玩,如佢健在想要套機爆下我肯定即時入手

回復

30年升咗水四倍。ATC20 變19都只升幾千
回復

痴哂缐
回復

good combo
回復

有無師兄買左?! 分享下啦.
回復