新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3913|回復: 3

[官方活動] 鎗王嘆世界- 玩轉線舖.

活動類型:
線上活動
開始時間:
活動地點:
旺角添置大廈17樓全層
已報名人數:
剩餘名額:
0 人
報名截止:
玩HIFI玩得有咁上下既發燒友都知道位於添置17樓的線舖代理各國名牌線材, 好似VOODOO, GIGAWATT等等名牌線材都是發燒友耳熟能詳的品牌, 但你地又有無試過, 將佢依家代理的品牌來一次大比拼?

今天我自己上到添置17樓線舖間試音室, 靜聽全套貴豐推動SONUS FABER AMATI.

邊聽邊諗下有咩活動可以喺線舖攪下, 諗諗下就諗到不如使用線舖代理的不同品牌線材, 去配搭這套組合. 應該都好有新意喎. 加上最近我成日比網友問我D線材品牌在聲音的取向, 這構思應該可以滿足到依類問題友喎.  
今次唔想玩太貴, 我決定玩既線材價位大約10-20K. 更換線材包括CDP去前級的XLR,  以及CDP的電源線.

上次鎗王嘆世界完, 幾個網友一齊去左打邊爐飲啤酒吹水談天. 真係好開心. 所以今次完SHOW後都想與網友一齊吹水食野, 唔知你地又有無興趣呢?

可以既話就快D報名啦. 名額鐵定五人, 先報先得.

日期: 7-OCT-2016 (星期五)

時間: 19:15 - 20:45

地點: 旺角添置大廈17/F全層

內容:
四款兩萬蚊內的線材大比拼.

名額: 5名 (只招待HIENDY會員)

主持: Hiendy Racewong

參加辦法:

請點擊帖子頂部 [我要參加],然後填上姓名和電話,記得要話埋比我聽去唔去打邊爐呀!!! 然後點擊[提交],管理員收到申請後會發pm給你確認

已通過 (5 人)

留言 申請時間
petermok387 2016-9-29 19:53
ap1117

please confirm approval, thanks!

tst123 2016-9-29 00:42
nickif 2016-9-29 00:22
curtis9797 2016-9-28 23:59
最近兩次 function 都 join 唔到, 好可惜!
24/9 就朋友同我慶祝生日.
7/10 就要還, 要同朋友慶祝生日.

回復

uncleseven 發表於 2016-9-29 11:15

七叔, 我會攪更多活動比大家, 放心
回復

uncleseven 發表於 2016-9-29 11:15

話咁快多滿人了...

不過大家唔駛擔心. 黎緊會有更多鎗王嘆世界既活動舉辦.

記得留意HIENDY啦.
回復