新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9015|回復: 15

[電視機] sony幾時出Z9d吖好想買

畫面質素應該仲靚過p記DX900
我都等o繁, 但網上話Z9D最細都要65吋, 唔知到時在香港出時會唔會有55吋!
回復

FrankieChan 發表於 2016-9-30 16:50
我都等o繁, 但網上話Z9D最細都要65吋, 唔知到時在香港出時會唔會有55吋!

5會出55吋only 65,75,100
今日去cwb showroom問d sales,佢話應該十月中會出
回復

bee1212 發表於 2016-10-1 03:04
5會出55吋only 65,75,100
今日去cwb showroom問d sales,佢話應該十月中會出

我最啱係55吋
回復

準備淘返黎,因為官網公報左 65" 56980 75" 99980 ,發神經,全世界最貴,以前星架坡全球最貴,now     hong kong no 1, 75"淘返黎連運費$45000 only 比起HK半價 65" 34000 比起HK六折 雖然未計出去買有折,但都肯定平過香港買好多
回復

去銅鑼灣 Sony 睇過 Z9D, 真係正!

回復

FrankieChan 發表於 2016-10-9 14:31

show 65 or 75吋
c兄自己之前有冇睇過p記DX900?z9d真身畫面係咪贏dx900好多
回復

FrankieChan 發表於 2016-10-9 14:31

有冇問價and有咩送
回復

poyee07 發表於 2016-10-8 05:38
準備淘返黎,因為官網公報左 65" 56980 75" 99980 ,發神經,全世界最貴,以前星架坡全球最貴,now     hong kon ...

最怕收機時部機有死點and有其他問題,問左HK最平$?先
回復

bee1212 發表於 2016-10-10 00:11
有冇問價and有咩送

剛剛問左海港城sony , 75" 99980 送部 s6700 blu-ray機咁大把 ,暫時未有舊機換新機優惠,可以淘了
回復

bee1212 發表於 2016-10-10 00:09
show 65 or 75吋
c兄自己之前有冇睇過p記DX900?z9d真身畫面係咪贏dx900好多

65" & 75" 都有, 65" 只播一段4K片, 75" 播晒咁多段, 我鍾意Sony多啲, 55" 最啱(可惜無), 65" 個位就太大未知點!
回復

FrankieChan 發表於 2016-10-11 12:32
65" & 75" 都有, 65" 只播一段4K片, 75" 播晒咁多段, 我鍾意Sony多啲, 55" 最啱(可惜無), 65" 個位就太大 ...

今日我都去睇過叫佢地試tvb睇下但未有天缐,sales哥哥好好人比左過録影31台我睇都ok,最好出面d大商舖可以張dx900+z9d放埋一齊比併就好la
回復

兩部一比併之下唔使理數句,自己對眼鐘意就得
回復

poyee07 發表於 2016-10-8 05:38
準備淘返黎,因為官網公報左 65" 56980 75" 99980 ,發神經,全世界最貴,以前星架坡全球最貴,now     hong kon ...

香港有冇蟲蟲店?
回復

katsui 發表於 2017-1-9 00:08
香港有冇蟲蟲店?

有無條link可以share下? thanks.
回復

上個月問過 65"(豐澤),約$49k!
回復