新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7184|回復: 25

[合併擴音機] Rogue Audio Cronus Magnum 胆合併機

太多玩具要減磅

95% New 2012 買有單冇盒,有 Phono 放大。另有原裝胆罩及搖控
全機 Made in USA 冇摩冇整過,原價 $16,800 現售 8,800,抵過玩大陸胆機

加胆罩後個 Look (網上借圖)

回復

單,說明書及搖控

回復

Check pm pls
回復

Hi, i'm quite interested in the amplifier, would it be possible to check/listen before purchase? Also where will the sale take place?
回復

LeslieTsoi@FB 發表於 2016-10-11 14:06
Hi, i'm quite interested in the amplifier, would it be possible to check/listen before purchase? Als ...

Functional test can be arranged .
Trade at Tuen Mun.

屯門區試,只試正常不試口味,請諒!如有需要,落實交易後可開蓋檢查,証明全原裝,冇摩冇改冇維修過,謝謝!
回復

ultramanzero 發表於 2016-10-11 20:37
Functional test can be arranged .
Trade at Tuen Mun.

師兄, 此機可否當前級用?
回復

eddytt 發表於 2016-10-12 09:11
師兄, 此機可否當前級用?

可以,因有 Variable Output (Pre-Out)

回復

加蓋後的實物圖

回復

請注意此機之唱頭放大 (Phono) 只是 MM 不是 MC
另外原裝跟機大胆是四支 KT90,問過廠亦可用 EL34,只需把 Bias 由 35mA 下調至 30mA 即可!

回復

推推先!
回復

Again 推推先!
回復

又推一吓!
亦歡迎互換器材,最好是相近價錢的喇叭,有興趣 PM 傾吓!
回復

ultramanzero 發表於 2016-10-22 09:32
又推一吓!
亦歡迎互換器材,最好是相近價錢的喇叭,有興趣 PM 傾吓!

ultramanzero ching
我有一對座地喇叭,有興趣交換嗎?

Focal JM Lab Chorus 816V.
回復

Band 發表於 2016-10-24 20:26

ultramanzero ching 唔好意思,因有另一友人有興趣,
所以已與他交換,thx!
回復

Band 發表於 2016-10-24 20:26

感謝 offer,JM Lab 也是好喇叭但對小弟蝸居來說這對 Size 實在大了點! 不好意思!
回復

ultramanzero 發表於 2016-10-24 22:44
感謝 offer,JM Lab 也是好喇叭但對小弟蝸居來說這對 Size 實在大了點! 不好意思! ...

回復

請問師兄部amp可否直插KT120同150,因為有人講話早期果D要改面版,
回復

fat6 發表於 2016-10-24 23:18
請問師兄部amp可否直插KT120同150,因為有人講話早期果D要改面版,

我未插過但應該是要改大膽孔的,只有最最最後期既 Cronus Magnum 同現役 Cronus Magnum II 先可直插 KT120。
不過有適當工具的話,要改也不難!
回復

Again 推一推!
回復